Site-ul premiumpet.ro este proprietatea SPIN DR SRL.
Sunteti de acord sa furnizati in campurile obligatorii ale formularelor existente pe website informatii adecvate, pertinente, exacte si actualizate, acestea fiind necesare pentru crearea contului si facturarea comenzilor efectuate. Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra se realizeaza in acord cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Informatiile referitoare la companie vor fi utilizate doar pentru corespondenta si tranzactiile financiare dintre SPIN DR SRL si aceasta.
Va angajati sa nu comunicati contul si parola unor terte persoane. SPIN DR SRL nu poate fi facuta responsabila pentru nerespectarea de catre dumneavoastra a acestei obligatii si pentru consecintele acestui fapt.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SPIN DR SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopul specificat datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra pe acest website.
Scopul colectarii datelor este furnizarea in cele mai bune conditii a serviciilor premiumpet.ro.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile publice, la solicitarea acestora, daca informatiile sunt necesare acestora, conform legii.
Prelucrarea datelor dumneavoastra personale se va realiza doar pe durata furnizarii serviciilor. La incetarea furnizarii serviciilor datele dumneavoastra vor fi distruse sau transformate in date anonime, care vor fi folosite numai in scopuri statistice.
SPIN DR SRL protejeaza informatiile culese astfel incat sa previna accesul neautorizat si divulgarea datelor dumneavoastra personale.
Conform Legii 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa SPIN DR SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata, pe adresa: Str. Inisor 15, sect.2, Bucuresti, cod postal 021474. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Daca aveti observatii sau intrebari cu privire la modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra pe acest site, va rugam se ne contactati la office@premiumpet.ro. 
©2008 SPIN DR. Toate drepturile rezervate / Design by BrandCover